ÖNÉLETRAJZ ÍRÁS

 Ha Ausztriában szeretnél munkát vállalni, mindenképpen szükséged van német nyelvű önéletrajzra.
Akkor is, ha nem beszéled a nyelvet vagy csak minimális szinten.
Ez a belépőd, ez a pályázatod.
Egy jól megfogalmazott kísérő levéllel pedig tovább növelheted esélyeidet a többi pályázóval szemben. 

Nincs még német nyelvű önéletrajzod?

Megírjuk helyetted!

Profi önéletrajzot készítünk neked

Az első benyomást a pályázati anyagod kelti rólad a munkáltatóban, ezért a siker érdekében elsősorban egy profi, német nyelvű önéletrajzra van szükséged.

Egyes munkáltatók jobban szeretik a részletes, míg más munkaadók inkább a vázlatos, de mutatós, kreatív önéletrajzokat részesítik előnyben. 

Nálunk mindkettőt megkapod!

Időt nyersz

Nem csak több óra munkát sprórolsz meg magadnak azzal, hogy megbízol minket, de nagy eséllyel csökkented az álláskeresésre fordított idődet is!

Tiéd lehet a siker

Tapasztalatunk alapján az általunk készített profi önéletrajzzal sikeresebben pályáznak az álláskeresők.

Legyen tiéd az állás, legyél te a befutó!

Használd máskor is

A tőlünk kapott önéletrajzod bármikor és bárkinek tovább küldheted, akár állásportálokra is feltöltheted. A jövőben is használhatod, tőlünk mindent megkapsz.

Szolgáltatásunk keretében

készítünk neked egy részletes

és egy modern, kreatív önéletrajzot.

Az önéletrajzokat .pdf és .png formátumban is megkapod, hogy az állásportálokra közvetlenül és kényelmesen pár kattintással fel tudd tölteni. A részletes önéletrajzot szerkeszthető formában is megkapod, hogy később bármikor kiegészíthesd adatokkal, így évekig használhatod, hogyha szükséged lenne rá egy újabb álláskereséshez. Ha pedig szeretnél kisebb módosítást kérni, mert például megváltozott a telefonszámod, csak írj nekünk és segítünk!

Az önéletrajzod beszél helyetted

Minden egy pillantással kezdődik

Ez nem egy szerelmi történet kezdete. Egy profi HR-es, de még egy kevésbé tapasztalt is egyetlen pillantással el tudja dönteni, hogy érdemes e tovább foglalkoznia az önéletrajzod tartalmával és megismerni téged jobban, felmérni alkalmasságodat az adott pozícióra. 

Annak érdekében, hogy sikeresen pályázz és lehetőleg téged válasszanak az állásra, fontos, hogy jó benyomást kelts egyetlen pillanat alatt. 

Kreatív önéletrajz mintáink

Rendeld meg szolgáltatásunkat

Kezd el már akár holnap az álláskeresést

Töltsd ki az adatlapot, küldd el nekünk megrendelésed és egy jó minőségű fotót magadról az info@cv-express.hu címre. 

A szolgáltatásról elektronikus számlát állítunk ki, melyet e-mailben küldünk meg. A számla kiegyenlítése és az adatlap beküldése után azonnal elkezdjük elkészíteni az önéletrajzodat, így akár már holnap elkezdhetsz állásokra pályázni. 

Önéletrajz írás szolgáltatás

megrendeléséhez és adatok beküldéséhez adatlap

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Több állampolgárság esetén így írd be:

magyar + svájci
18 év alatti gyermekek száma
Családi állapot
Minta:

1989 - 1997 Makói Általános Iskola

1997 - 2001 Kovács Pál Szakképző Iskola - autószerelő

2003 - 2005 Felnőttképzési Intézet - Budapest - Üzletvezető, stb.
Minta:

2002 - 2003 Kovács és Társa Bt. - Kecskemét - autószerelő

2005-2010 Egyéni vállalkozó - Paks - autószerelő

2011-2018 Autóalkatrész Kft. - Győr - üzletvezető, bolti eladó (autóalkatrészek)

2019 - 2023 Egyéni vállalkozó - Kecskemét - autóalkatrész értékesítés/üzletvezetés
Német nyelvtudás szintje
Angol nyelvtudás szintje
Minta:

francia - B1, olasz - A2, spanyol - A2, stb.
Minta:

MS-Office - felhasználói szint

Photoshop - magas szint, stb.
Minta:

B. kategória

Targoncavezetői engedély

C + E kategória, stb.
Beleegyező nyilatkozat - ÁSZF
Általános Szerződési Feltételek - CV-Express

Jelen Általános Szerződési Feltételek rögzítik a https://cv-express.hu honlapon és annak aldomainjein kínált szolgáltatások nyújtására és igénybevételére vonatkozó kötelezettségeket és jogosultságokat.

1. A szolgáltatási szerződés a szolgáltatást igénybe vevő Megrendelő (továbbiakban: Ügyfél) és a szolgáltatásokat nyújtó (továbbiakban: Szolgáltató) között jön létre.

A Szolgáltató adatai:

Nagy Renáta – Kleinunternehmerin (Ausztria gazdasági területén állandó lakcímmel rendelkező, egyéni vállalkozó)
ATU78695949
A-4521 Schiedlberg, Kirchenstraße 12.
+436642226969
info@cv-express.hu

A Szolgáltató banki adatai:

Számlavezető: Raiffeisenbank Wels
IBAN: AT14 3468 0000 0625 2340
Swift/BIC: RZOOAT2L680

2. Az Általános Szerződési Feltételek minden olyan szolgáltatásra vonatkoznak, melyeket a Szolgáltató Ügyfelei részére nyújt.

A Szolgáltató által kínált Önéletrajz írás és Állásvadász szolgáltatások keretében vállalja, hogy elkészíti az Ügyfél német és/vagy angol nyelvű önéletrajzát az Ügyfél által megadott adatok alapján.

A Szolgáltató vállalja, hogy a szolgáltatásnyújtás keretében elkészült önéletrajzot és motivációs levelet elektronikus úton küldi meg az Ügyfél részére a szolgáltatásnyújtás megkezdésétől számított 3 naptári napon belül.

Az Állásvadász szolgáltatás során a Szolgáltató 30 naptári napos időtartamra nyújtja szolgáltatását, melynek keretében vállalja, hogy

– elkészíti az Ügyfél önéletrajzát és motivációs levelét profi módon, összeállítja állás-pályázati anyagát

– az Ügyfél által meghatározott feltételek mellett felkutatja az Ügyfél számára potenciálisan megfelelő álláslehetőségeket

– létrehoz a szolgáltatás időtartamára az Ügyfél által is hozzáférhető e-mail fiókot

– felveszi az Ügyféllel történt egyeztetések alapján a munkáltatókkal a kapcsolatot és megküldi az Ügyfél állás-pályázati anyagát kísérő levéllel együtt – az erre a célra létrehozott e-mail fiókon keresztül – a munkáltatók részére annak érdekében, hogy az Ügyfél a számára megfelelő állás ajánlatokat kapjon

– lefolytatja az Ügyféllel történt folyamatos egyeztetések alapján az állásajánlatokkal összefüggésben az elektronikus levelezést és telefonos egyeztetéseket az Ügyfél képviseletében a szolgáltatásnyújtás sikeressége érdekében.

3. A Szolgáltató részéről akkor kezdődik meg a szolgáltatásnyújtás, ha minden szükséges adatot az Ügyfél a Szolgáltató rendelkezésére bocsátott, valamint az Ügyfél megfizette a szolgáltatás díját.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a visszatérő Ügyfél számára kedvezményt biztosítson, illetve időszakos jelleggel szolgáltatásaira kedvezményes árat határozzon meg. A szolgáltatások díja minden esetben bruttó értéken és euróban kerül meghatározásra.

Tekintettel arra, hogy a Szolgáltatóra az osztrák törvények és jogszabályok vonatkoznak a szolgáltatási díjról kiállított számla német nyelven kerül kiállításra és euróban tartalmazza a szolgáltatás díját.

A Szolgáltató a szolgáltatás díjáról kiállított számlát az Ügyfél részére elektronikus úton – e-mail – küldi meg.

Az Ügyfél a szolgáltatás díját 8 naptári napon belül meg kell, hogy fizesse. A fizetésre kizárólag banki átutalással van lehetőség. A Szolgáltató mindaddig nem kezdi meg a szolgáltatások nyújtását, míg a szolgáltatás díját az Ügyfél nem fizette meg, függetlenül attól, hogy az Ügyfél a személyes adatait már megküldte a Szolgáltató részére.

A szolgáltatásnyújtás időtartama és a Szolgáltató által vállalt szolgáltatási időszak akkor kezdődik meg, amikor az Ügyfél minden szükséges adatot a Szolgáltató rendelkezésére bocsátott és a szolgáltatás díját is megfizette. Ezen feltételek együttes teljesülése esetén kezdődik meg a Szolgáltató szolgáltatásnyújtási kötelezettsége.

4. A Szolgáltató mindent elkövet annak érdekében, hogy szolgáltatásait sikerrel nyújtsa és törekszik az Ügyfél maradéktalan elégedettségére. A Szolgáltató azonban kizárja a felelősségét és nem garantálja, hogy az általa készített önéletrajz vagy az Állásvadász szolgáltatás keretében az általa lefolytatott munkáltatókkal történt kommunikáció révén az Ügyfél állást talál és munkába állhat.

Tekintettel arra, hogy a szolgáltatás sikerességét nagy mértékben befolyásolja az Ügyfél német nyelvtudása és saját szakmai tapasztalatai, valamint saját maga dönthet egy-egy állásajánlat elfogadásáról vagy visszautasításáról– mely döntést a Szolgáltató nem befolyásolja –, a Szolgáltató nem vállal felelősséget azért, hogy a szolgáltatási időtartam alatt – 30 naptári nap – az Ügyfél munkába állhat.

A szolgáltatásnyújtás időtartama 30 naptári nap, azonban az Ügyfél köteles a Szolgáltatót haladéktalanul tájékoztatni, ha a szolgáltatási időtartamon belül munkába állt. Akkor is köteles az Ügyfél a Szolgáltatót tájékoztatni arról, hogy munkába állt, ha azt nem a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás keretében találta és állt munkába. Ebben az esetben a szolgáltatási időtartam lerövidül és az Ügyfél munkaviszonyának kezdetén véget ér.

5. A szolgáltatási időtartam véget ér a 30 naptári nap lejártát követően akkor is, ha az Ügyfél számára nem járt sikerrel az Állásvadászat.

A szolgáltatásnyújtási időtartam végével az Ügyfél hozzáférése megszűnik az erre a célra létrehozott e-mail fiókhoz, további állásajánlatokat nem tud fogadni, kivéve akkor ha kéri a szolgáltatás időtartamának meghosszabbítását.

Az Ügyfél a szolgáltatási időszak meghosszabbítását e-mailben kérheti a Szolgáltatótól, a Szolgáltató pedig további 30 napos időszakra biztosítja a lehetőséget az Ügyfél számára, amennyiben az Ügyfél megfizeti a hosszabbítás díját. A hosszabbítás díja az újabb 30 naptári napra a mindenkori bruttó szolgáltatási díj 50 százaléka (a szolgáltatás teljes díja alapján számítandó, kedvezmények nem vehetők figyelembe, az eredeti árat kell alkalmazni kedvezményes/akciós időszakban is).

A szolgáltatásnyújtás időtartama akkor is megszűnhet a 30 naptári napos szolgáltatási időnél előbb, ha az Ügyfél kifejezetten kéri a szolgáltatásnyújtás befejezését, lemondja a szolgáltatást. Erre kizárólag írásban van lehetősége elektronikus úton az info@cv-express.hu címen.

Amennyiben az Ügyfél bármely okból kifolyólag kéri a szolgáltatásnyújtás befejezését korábban, mint ahogy a szolgáltatási időtartam lejárna, a Szolgáltató nem kötelezhető sem időarányosan sem más mértékben a fennmaradt időtartamra vonatkozó anyagi visszatérítésre.

6. Az Ügyfél bármikor kérheti az általa meghatározott álláskeresési feltételek és paraméterek módosítását és kérhet teljesen más munkakörökre irányuló szolgáltatásnyújtást a Szolgáltatótól, mint az eredeti elképzelése, a teljes szolgáltatási időtartam alatt.

Az Ügyfélnek joga van bármikor adatai módosítását, kiegészítését vagy törlését a Szolgáltatótól. Az Ügyfél adatok kezelésére, tárolására és törlésére vonatkozó rendelkezéseket az Adatvédelmi Szabályzata tartalmazza.

7. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az Ügyfél adatokat biztonságosan kezelje és tárolja.

A Szolgálató által üzemeltetett https://cv-express.hu weboldalon és aldomainjein megjelenő tartalmak a Szolgáltató tulajdonát képezik, annak részleges vagy teljes másolása és felhasználása jogi lépéseket von maga után.

A Szolgáltató a https://cv-express.hu oldal üzemeltetéséhez tárhelyszolgáltatást vesz igénybe.

A Szolgáltató tárhely szolgáltatójának adatai:

ININET Internet Kft.
23537646-2-42
H-1063 Budapest, Szinyei Merse Pál utca 10.
+36202939058
info@ininet.hu

8. Az Ügyfél a szolgáltatás keretében létrehozott e-mail fiókba érkező leveleket nem továbbíthatja, a munkáltatókkal folytatott levelezés során más e-mail címet nem adhat meg a munkáltatóknak, a levelezés tartalmáról sem részben sem teljes terjedelmében nem készíthet másolatot és kizárólag a Szolgáltatóval folytatott egyeztetést követően folytathat saját nevében levelezést.

9. Az Ügyfél a szolgáltatás keretében kapott állásajánlatokat sem pénzért, sem díjmentesen nem ruházhatja át más személyre. A munkáltatókkal folytatott levelezés során nem utalhat más harmadik személyre az álláskeresés során, a párban történő álláskeresés esetén a Szolgáltató kifejezett figyelmet fordít erre a tényezőre és ennek megfelelően folytatja le az álláskeresést.

Az Ügyfél a szolgáltatás keretében létrehozott e-mail fiókot semmilyen más magán célra nem használhatja, az e-mail címet nem regisztrálhatja semmilyen oldalon és nem adhatja meg saját elérhetőségeként, csak és kizárólag a szolgáltatás keretében a Szolgáltatóval történt egyeztetést követően és a szolgáltatással összefüggésben használhatja.

Az Ügyfél nem jogosult a szolgáltatás keretében létrehozott e-mail fiókból levelet vagy adatot törölni.

Az Ügyfél nem jogosult a szolgáltatás keretében létrehozott e-mail fiók jelszavát, a fiókhoz megadott telefonszámot vagy másodlagos e-mail címet vagy az e-mail fiókhoz tartozó bármely adatot módosítani.

10. Az Ügyfél a már befizetett szolgáltatási díjat sem részben sem egészében nem igényelheti vissza, a kifizetett szolgáltatást más személyre nem ruházhatja át.

11. A Szolgáltató az Ügyfél állás-pályázati anyagát az Ügyfél által megadott adatok alapján állítja össze. A Szolgáltató kizárja a felelősségét az Ügyfél által megadott adatok hitelességét és valódiságát tekintve, valamint az adatok pontatlanságára vagy hiányosságára vonatkozóan.

Az Ügyfél tisztában kell legyen azzal, hogy a német nyelvtudása mértéke, valamint szakmai végzettsége és tapasztalatai nagy mértékben befolyásolják a szolgáltatásnyújtás sikerességét és a sikerességért a Szolgáltató nem vállal garanciát.

12. A Szolgáltató lehetőséget biztosít az Ügyfél számára a szolgáltatás megrendelése előtt egy ingyenes, maximum 60 perces díjmentes online konzultációra. A konzultációra a rendelkezésre álló szabad időpontokban a Szolgáltató weboldalán (https://cv-express.hu) rendszeresített időpont foglalási rendszerben van lehetősége az Ügyfélnek jelentkezni.

Az online konzultációra a What’sApp nevű alkalmazáson keresztül kerülhet sor, az Ügyfél által választott időpontban. A Szolgáltató fenntartja a jogot arra és ezt a lehetőséget az Ügyfél számára is biztosítja, hogy a választott időpontot módosítsa. Az ingyenes online konzultáció új időpontja mindkét fél számára megfelelő kell, hogy legyen. A már kiválasztott időpont módosítására irányuló változtatást mind a Szolgáltató az Ügyféltől, mind az Ügyfél a Szolgáltatótól e-mailben vagy telefonon kérheti.

Egy Ügyfél számára maximum egy konzultációs időpont foglalható. Amennyiben az Ügyfél több időpontot is lefoglal saját maga számára, úgy a Szolgáltató a legközelebbi időpontot tekinti lefoglalt időpontnak és a többi időpontot automatikusan törli.

13. A Szolgáltató a szolgáltatás keretében létrehozott e-mail fiókot a szolgáltatási időtartam lejáratát követő további 30 naptári napig megőrzi. Az Ügyfél hozzáférése az e-mail fiókhoz megszűnik a szolgáltatásnyújtási időtartam lejártával, azonban a kollektív szerződés szerinti 14 napos próbaidőre tekintettel az Ügyfélnek ismételt hozzáférést biztosíthat maximum 7 naptári napos időtartamra az e-mail fiókhoz. Ez alatt az időszak alatt, ha az Ügyfél új munkaviszonya a próbaidő alatt megszűnt, lehetősége van a korábban a szolgáltatás keretében létrehozott e-mail fiókra érkezett állásajánlatokat ismét mérlegelni és elfogadni. Amennyiben ez alatt az időtartam alatt nem jár sikerrel és továbbra is szeretne állásajánlatokat kapni vagy hozzáférést az e-mail fiókhoz, kérheti a szolgáltatás meghosszabbítását a 4. pontban feltüntetett feltételek szerint.

14. Az Ügyfél a munkaadóktól érkező állásajánlatok kiválasztása során saját, szabad akaratából dönt és fogad el vagy utasít vissza lehetőségeket. A döntéséért és később a munkahelyen történő eseményekért a Szolgáltató felelősséget nem vállal, bármilyen esemény bekövetkezéséért az Ügyfél a Szolgáltatót nem hibáztathatja.

A munkáltatók által kínált feltételek valódisága, a szállás állapota, az álláshirdetésben és/vagy az állásajánlatban a munkáltató által közölt feltételek teljesülése és/vagy hiányossága vagy eltérése nem tartozik a Szolgáltató felelősségi körébe.

15. Álláslehetőségnek minősül és állásajánlatnak tekinthető a munkaadó pozitív visszajelzése az Ügyfél számára állásajánlattal, állásinterjúra való meghívás vagy telefonos/online bemutatkozásra vagy próbamunkára való felkérése. Az Ügyfél saját maga dönti el, hogy az adott állásajánlatot elfogadja vagy visszautasítja, kíván e állásinterjún részt venni, illetve elfogadja e a próbamunka lehetőségét.

16. A Szolgáltató jó hírnevének megsértése esetén a Szolgáltató jogosult a szolgáltatást megszüntetni vagy attól elállni. A Szolgáltató akkor is dönthet egyoldalúan a szolgáltatásnyújtás felfüggesztéséről és a szolgáltatás megszüntetéséről, ha az Ügyfél részéről visszaélést tapasztal vagy a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely pontja ellen vét az Ügyfél.

A jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat mind a Szolgáltató, mind az Ügyfél önmagára nézve kötelező érvényűnek ismeri el és azok érvényessége a megjelenés pillanatától annak módosításáig vagy visszavonásáig érvényes.
Beleegyező nyilatkozat - Adatvédelmi Szabályzat
Adatvédelmi Szabályzat – CV-Express

Jelen Adatvédelmi Szabályzat tárgya az érintett/érintettek személyes adatainak védelmére és a személyes adatok szabad áramlására vonatkozó szabályokat megállapítása.

A személyes adatok védelmét a GDPR (General Data Protection Regulation) – Általános Adatvédelmi Rendelet szabályozza, melynek minden rendelkezését a jelen Adatvédelmi Szabályzat megalkotója, az érintett személyes adatainak kezelője, a https://cv-express.hu oldal üzemeltetője igyekszik maradéktalanul betartani és betartatni.

A GDPR – Általános Adatvédelmi Rendelet szabályozza a természetes személyek jogait és szabadságait és különösen a személyes adatok védelméhez való jogukat védi.

Fogalmak (GDPR § 1-4)

Fogalmak

1. „személyes adat”: A személyes adat minden olyan információ, amely valamely már azonosított vagy azonosítható természetes személlyel kapcsolatos. Mindazon információk, melyek összegyűjtése egy bizonyos természetes személy azonosításához vezet.

2. „adatkezelés”: A személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés, továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés.

3. „profilalkotás”: személyes adatok automatizált kezelésének bármely olyan formája, amelynek során a személyes adatokat valamely természetes személyhez fűződő bizonyos személyes jellemzők értékelésére, különösen a munkahelyi teljesítményhez, gazdasági helyzethez, egészségi állapothoz, személyes preferenciákhoz, érdeklődéshez, megbízhatósághoz, viselkedéshez, tartózkodási helyhez vagy mozgáshoz kapcsolódó jellemzők elemzésére vagy előrejelzésére használják.

4. „adatfeldolgozás”: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve, hogy a technikai feladatot az adaton végzik.

5. „adattovábbítás”: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele.

6. „nyilvánosságra hozatal”: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele.

7. „adattörlés”: az adat felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállítása többé nem lehetséges.

8. „érintett hozzájárulása”: az érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez.

9. „GDPR – General Data Protection Regulation – Általános Adatvédelmi Rendelet”: 2016/679 rendelet, az Európai Unió adatvédelmi szabályozása az Európai Unióban (EU)és az Európai Gazdasági Térségben (EGT).

10. „címzett”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, akivel vagy amellyel a személyes adatot közlik, függetlenül attól, hogy harmadik fél-e.

11. „harmadik fél”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely szerv, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel, az adatfeldolgozóval vagy azokkal a személyekkel, akik az adatkezelő vagy adatfeldolgozó közvetlen irányítása alatt a személyes adatok kezelésére felhatalmazást kaptak.

Személyes adatok kezelésére vonatkozó elvek (GDPR § 5.)

A CV-Express (https://cv-express.hu) üzemeltetője, az adatkezelő a személyes adatok kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett számára átlátható módon végzi.

A személyes adatok gyűjtése és kezelése csak meghatározott módon és egyértelmű céllal történik, minden esetben az érintett egyértelmű hozzájárulásával. Az adatok begyűjtése minden esetben egyértelműen a szolgáltatásnyújtás érdekében történik a szolgáltatási szerződés teljesíthetősége érdekében. Az adatkezelő törekszik arra, hogy a hiányos, vélhetően vagy bizonyosan hibás adatokat törölje vagy ezen adatok helyesbítését kérje az érintettől annak érdekében, hogy az adatkezelés céljából pontatlan személyes adatok naprakészek legyenek.

A személyes adatok kezelése addig tart, míg az érintett és az adatkezelő között szerződéses viszony áll fenn, valamint addig míg az érintett írásban nem kéri az adatai törlését.

Az adatkezelő a szerződésben foglaltak teljesítésén túlmenően engedélyt kérhet az érintettől arra, hogy az érintett elérhetőségeinek adatait tovább kezelje és tájékoztatás vagy reklám céllal saját maga felhasználja azt. Reklám és marketing célokra az adatkezelő az általa kezelt adatok nem adja át harmadik félnek, illetve kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden technikai és egyéb szükséges feltétel adott legyen a személyes adatok biztonságos tárolásának és kezelésének érdekében.

Az adatkezelés jogszerűsége (GDPR § 6.)

Az érintett személyes adatainak kezelésére csak az után kerül sor, ha az érintett előzetesen egyértelműen hozzájárult adatai gyűjtéséhez, kezeléséhez, a szerződésben foglaltak szerinti felhasználásához, valamint tárolásához.

Az adatkezelés minden esetben a CV-Express által kínált szolgáltatások igénybevételéhez szükséges önkéntes adatközlésen alapul az érintett részéről.

Amennyiben az adatkezelő az érintett által választott szolgáltatáson túlmenően szeretné az érintett adatait használni, arra vonatkozóan előzetesen az érintettől további hozzájárulást kér az adatok további felhasználására és kezelésére vonatkozóan.

Az érintett személyes adatainak gyűjtése a CV-Express-t üzemeltető részéről történhet online, űrlapok segítségével, valamint elektronikusan e-mail formájában, mindkét esetben az érintett előzetes hozzájárulásával vagy önkéntes adatszolgáltatása által.

A hozzájárulás feltételei (GDPR § 7.)

Mivel az adatkezelés az érintett hozzájárulásán alapul, így a CV-Express üzemeltetője és az adatok kezelője minden esetben kéri az érintett hozzájárulását az adatai kezeléséhez és a meghatározott célra történő felhasználásra.

Az adatkezelő minden érintett számára biztosítja a személyes adatok kezelésére vonatkozó adatkezeléshez való hozzájárulás visszavonását. Az érintett bármikor írásban az info@cv-express.hu címen kérheti a személyes adatai kezelésére vonatkozó hozzájárulása visszavonását, valamint személyes adatai törlését, melyet az adatkezelő haladéktalanul figyelembe vesz és intézkedik az adatok törlésére és visszaállíthatatlan megsemmisítésére vonatkozóan.

A személyes adatok különleges kategóriáinak kezelése (GDPR § 9.)

A CV-Express az általa kínált szolgáltatásokkal összefüggésben kérheti az érintett állampolgárságára vonatkozó információt, azonban nem kér faji vagy etnikai származásra, politikai véleményre, vallási vagy világnézeti meggyőződésre utaló személyes adatokat. Különleges esetekben a munkavállalással összefüggésben releváns egészségügyi állapotra vonatkozó információkat kérhet, azonban ezen túlmenő egészségügyi adatokat és a természetes személy szexuális életére vagy szexuális irányultságára vonatkozó adatokat nem kér és elfogadja, hogy ezen adatok kezelése tilos.

Ez alól kivétel ha az adatkezelés olyan személyes adatra vonatkozik, melyet az érintett kifejezetten nyilvánosságra hozott.

Átlátható tájékoztatás, kommunikáció és az érintett jogainak gyakorlására vonatkozó intézkedések (GDPR § 12-23)

A CV-Express üzemeltetője, mint az adatok kezelője megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintett részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó valamennyi információt, minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

Az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de mindenféleképpen a beérkezéstől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet a kérelmének megfelelően. Szükség esetén, figyelembe véve a kérelem összetettségét és a kérelmek számát, ezt a határidőt az adatkezelő további két hónappal meghosszabbíthatja. A határidő meghosszabbításáról az adatkezelő a késedelem okainak megjelölésével a kérelem kézhezvételétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet. Ha az érintett elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, akkor a tájékoztatást is lehetőség szerint elektronikus úton kell nyújtani, kivéve, ha az érintett másként kéri.

Ha az adatkezelő nem tesz intézkedéseket az érintett kérelme nyomán, az érintett panaszt nyújthat be a felügyeleti hatóságnál és élhet bírósági jogorvoslati jogával.

Az adatkezelő (a CV-Express üzemeltetőjének) adatai

A CV-Express üzemeltetője és az adatok kezeléséért felelős személy:

Nagy Renáta – Kleinunternehmerin (Österreich)
A-4521 Schiedlberg, Kirchenstrasse 12.
info@cv-express.hu
+436642226969
ATU78695949

Az adatok kezelésének célja és jogalapja minden esetben az érintett és az adatkezelő, a CV-Express üzemeltetője között létrejött szerződés teljesítése. Marketing célú felhasználás esetén az adatkezelő külön erre irányuló hozzájárulást kér az érintettől.

Az érintett hozzáférési joga (GDPR 15. cikk)

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e és hozzáférést kap személyes adataival kapcsolatban az adatkezelés céljáról, a személyes adatok kategóriáiról, valamint a címzett vagy címzettek kategóriáiról és elérhetőségeiről, akik számára az adatok továbbításra kerülnek, különös tekintettel az érintett és az adatkezelő között létrejött szerződés teljesítése érdekében tovább küldött személyes adatokra vonatkozóan.

A helyesbítéshez való jog (GPR 16. cikk)

Az érintettnek joga van arra, hogy kérésére az adatokat az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan vagy már elavult adatokat, valamint bármikor kérheti a hiányos adatok kiegészítését.

A törléshez való jog (GDPR 17. cikk)

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az adatkezelő pedig köteles arra, hogy az érintettre vonatkozó személyes adatokat késedelem nélkül törölje. A törlésre irányuló kérelmet az érintett elektronikus úton, írásban küldheti meg az adatkezelőnek az info@cv-express.hu címre.

A személyes adatok helyesbítéséhez kapcsolódó értesítési kötelezettség (GDPR 19. cikk)

Az adatkezelő minden olyan címzettet tájékoztat az érintett személyes adataiban bekövetkezett változásról, akivel, illetve amellyel az érintett személyes adatait közölte az érintett és az adatkezelő között létrejött szerződés teljesítése érdekében.

A tiltakozáshoz való jog (GDPR 21. cikk)

Az érintett bármikor tiltakozhat adatai kezelése, felhasználása ellen. Az érintett tiltakozása esetén az adatkezelő haladéktalanul felhagy az érintett adatainak kezelésével.

Együttműködés a felügyeleti hatósággal (GDPR 31. cikk)

Az adatkezelő feladatai végrehajtása során a felügyeleti hatósággal – annak megkeresése alapján – együttműködik.

Adatkezelési incidens

Minden olyan esetben, amely során feltételezhető a tárolt személyes adatok jogtalan eltulajdonítása, vagy nyilvánosságra kerülése annak ellenére, hogy az adatkezelő minden szükséges intézkedést megtesz ezen szituációk megelőzésére és kivédésére, az adatkezelő haladéktalanul megkezdi az adatkezelési incidens elhárítását, illetve haladéktalanul igyekszik megakadályozni annak folytatólagosságát.
Adatkezelési incidens esetén az adatkezelő haladéktalanul megteszi a szükséges lépéseket, szükség esetén az adatvédelmi hatósággal együttműködve annak érdekében, hogy az adatkezelési incidenst megelőzze, megakadályozza vagy megállítsa.

Adatvédelmi hatóság elérhetőségei

Tekintettel arra, hogy az adatok kezelője Ausztriában bejegyzett vállalkozás, így az elsődleges adatvédelmi szerv, melyhez az érintett is fordulhat az Osztrák Adatvédelmi Hatóság.

Österreichische Datenschutzbehörde
Barichgasse 40-42
1030 Wien
+43152152-0
dsb@dsb.gv.at
Vezető: Dr. Matthias Schmidl
Helyettes: Mmag. Elisabeth Wagner

A felügyeleti hatóságok a rájuk ruházott feladatok elvégzését és hatásköreik gyakorlását teljesen függetlenül teszik.

Hatályosság

Jelen Adatvédelmi szabályzat a közzététel napjától visszavonásig, illetve a következő módosításig érvényes. A közzététel és a hatálybalépés napja: 25.02.2024.
MEGRENDELÉS
Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltaknak megfelelően a szolgálatás díjáról számlát állítunk ki, melyet e-mailben küldünk meg. A szolgáltatási díjat banki átutalással lehet teljesíteni. Az adatok beérkezésének és a számla ellenértékének beérkezését követően tudjuk csak megkezdeni az önéletrajz elkészítését.
Itt add meg a kódot és a számlát már a kedvezményes áron állítjuk ki neked!